Glances is a photoblog about findings and observations. Welcome to my world!

11.5.14

MHT-100 päivää takana - project is finished

Kotikaupunkiprojekti on ollut hauska! Mitä ja miten kuvalla kaupungista haluaa kertoa on ollut mielessä jokaista kuvaa ladatessa. Itselle tuttuja juttuja, mutta projektin muille osallistujille ei välttämättä tai todellakaan. Maisemia/detaljeja, jotain korostaen tai peittäen, totuudenmukaisesti vai kuvaa käsitellen? Valitulle tavalle esittää kuva on yleensä joku syy, luonnoisen sävyn korostaminen tai muodon erottaminen harmaudesta. Yleensä kuitenkin käsittelen kuvia todella vähän enkä (laiskuuttani) koskaan poista tai lisää mitään.  

Projektin kuviin tallentui useita uusia kokemuksia ja tuttavuuksia, kuten ravintoloita. Viimeinen kuva on ravintola Sandrosta, joka herkullisuudessaan, rentoudessaan ja sallivuudessaan on loistava esimerkki Helsingin upeasti kehittyvästä ravintolakulttuurista.

100 days of My Home Town - project is finished. 

It has been a great trip to Helsinki and it's surroundings, from details to landscapes and from feelings to athmosperes, culture and food. 

This final photo is from restaurant Sandro, a great example of continuously developing restaurant culture in Helsinki. Sandro is highly recommended; tasty food, cosy and welcoming athmosphere.

Hopefully you have enjoyed this journey! I have :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti