Glances is a photoblog about findings and observations. Welcome to my world!

23.2.14

MHT-23 Brunssilla Dylanissa - Dylan Brunch

Olemme pitkään ystäväni kanssa puhuneet brunssille menemisestä. Turhan pitkään, todettakoon. Meneminenhän ei ole muuta kuin lähtemisestä, ja toki paikasta riippuen myös pöytävarauksesta, kiinni. Suunnittelimme ensin toiseen ravintolaan menemistä, mutta toivottuna päivänä paikka oli täynnä. Päädyimme testaamaan pitkään toiminutta ja hyviä arvioita saanutta Dylania Arabiassa, jonne pöytäväraus hoitui helposti netissä. Olimme kovasti tyytyväisiä. 

Paikkaa kuvaa parhaiten sana rento. Hauskasti ja turhia nipottamatta sisustettu ravintolasali, persoonallinen parisänky-eteinen ja leikepaperein koristeltu vessa. Hymy huulille ja huolet muualle! 

Ruoka oli maittavaa. Noutopöydässä oli runsaasti vaihtoehtoja, selkeitä makuja ja maistuvia yhdistelmiä.  Hinta-laatusuhde oli kohdallaan, skumppaakin olisi saanut houkuttelevalla hinnalla. Tänne pitää päästä pian uudestaan! Tai ehkä testaamme Ogelin Dylanin?


Brunch-culture landed Finland few years ago and it is still fastly growing service sector. We tested today Restaurant Dylan in Arabia. Excellent place! Cosy and funny decoration, tasty food and decent pricing is a well functioning combination. We will be back - or maybe test Dylan in Oulunkylä! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti